Як вагітним не поправитися більше, ніж потрібно?
Більшість майбутніх матусь покірно приймають той факт, що за весь час вагітності в їх арсеналі з'явиться пару-трійку, а то й набагато більше, кілограм. Ну і що - подумають багато - я ж адже тепер мама, мені можна.
Інструкція
Рівень складності: Непросто
1 крок
Але ніколи не варто забувати, що погладшав після пологів дружини тільки в дуже рідкісних випадках радують очі коханого чоловіка. У цій статті будуть наведені деякі корисні поради, які допоможуть набрати якомога менше зайвої ваги в той важливий період, коли жінка готується до материнства.
2 крок
Найголовніший момент під час вагітності - не їсти за себе і за малюка в подвійному розмірі. Адже вашій дитині не буде ніякої користі від постійного переїдання. Краще їсти менше і намагатися вживати тільки здорові і корисні продукти. Різного роду випічка та солодощі повинні бути практично під забороною. Ну, а про фаст-фуді зовсім слід забути остаточно, оскільки така їжа може не тільки привести до зайвих кіло, але й нашкодити розвивається дитинці.
3 крок
Побільше рухатися. Багато жінок, благополучно відправилися в декретну відпустку, зі спокійною душею сидять на дивані з тарілкою їжі, покірно чекаючи години Х. А адже саме відносна нерухомість майбутньої мами веде до багатьох проблем, що виникають під час вагітності.
4 крок
Пийте чисту відфільтровану воду, вона буде допомагати виводити шлаки з організму, на який і так в цей важливий період життя покладено занадто багато обов'язків.
5 крок
Ранкова зарядка. Адже для чого нам дані м'язи? Для того, щоб ними працювати, і тому навіть під час підготовки до пологів потрібно підтримувати своє тіло в тонусі. Виконання найпростіших вправ принесе незаперечну користь вашому тілу і допоможе швидше привести свої форми в порядок після пологів.
About
Як схуднути під час вагітності без шкоди для дитини? Якщо ви хочете схуднути під час вагітності, то потрібно знати, з чого можуть складатися зайві кілограми:До 1,5 кілограмів стратегічних запасів, формованих на початковому етапі вагітності;Близько 1 кг - вага навколоплідних вод;3,5 - середня вага…
Як правильно розрахувати дату пологів? Момент, коли жінка чує довгоочікувану фразу від лікаря: «Вітаю, ви вагітні», стає початком незабутніх і чарівних дев'яти місяців, які відведені кожної майбутньої мами для підготовки до зустрічі з маленьким дивом, своєю дитиною. Вагітна з трепетом…
Як вважаються тижні вагітності? З вагітністю завжди пов'язані численні трепетні очікування і переживання. У цей період жінка ретельно стежить за кожною зміною в своєму організмі, особливо якщо ця вагітність перша. Одним з найбільш хвилюючих і часто зустрічаються питань майбутніх…
Як дізнатися термін пологів? Більшість вагітних жінок, ще тільки дізнавшись про своє цікаве положення, задаються питанням про те, коли ж настане день «Х». Хтось намагається самостійно підрахувати термін пологів, хтось одразу запитує у лікаря, хтось гортає сторінки в інтернеті у…
Вагітна чи ні? Який термін і коли народжувати? Добрий вечір! Дайте відповідь будь ласка на мій хвилююче питання: У мене був під. акт 15.05.2010. який у мене повинен бути термін? І коли мені приблизно народжувати? Заздалегідь спасибі, до побачення !! аленаЗдрастуйте, Алена! Мені не зовсім…
Резус-конфлікт, чи допоможе лікування? Здравствуйте.во час вагітності був резус-конфлікт, титри були 1: 8 і 1: 16, останнє узі зробили в 31 нед.і все.в 37 тижнів народила мертву дитинку, на плаценті був великий отек.что потрібно робити щоб наступна вагітність закінчилася добре? може яке…
Як швидко схуднути після пологів? Приїхавши додому з пологового будинку, новоспечена мама в першу чергу підходить до дзеркала, щоб оцінити масштаби катастрофи, що сталася з її фігурою. У більшості жінок перша думка при погляді на себе у відображенні буває про те, як швидко схуднути…
Як набрати вагу дівчині Багато представниць слабкої статі весь час прагнуть стати стрункішою і скинути якомога більше кілограмів, правда є й такі, які хочуть навпаки поправитися. Але як не дивно, набрати вагу дівчині буває часом також непросто, як і скинути його. Якщо Ви…
Чи можна засмагати під час вагітності Під час вагітності у жінки з'являється величезна кількість проблем. Часто вона не знає, чи можна зробити те, чи можна з'їсти або випити це і так далі. В цілому, за час вагітності, виникає маса питань. Відповіді на деякі з них спробуємо дати в цій…
Визначення ймовірної дати зачаття. Здрастуйте, підкажіть будь ласка, останні місячні були 12.09.2011-16.09. Цикл 31-33 дня. Коли могло відбутися зачаття? НастяЗдрастуйте, Анастасія.Дату майбутніх пологів зазвичай визначають, починаючи відлік з першого дня останньої менструації. Це…
Йдемо в декретну відпустку Підкажіть будь ласка від якої організації краще піти в декрет від комерційної або державної ?? у чому + і - ?? Зараз працюю в комерційній структурі і є побоювання що так просто в декрет не відпустять ((?? МалюткаЗдравствуйте! Ваші побоювання, що…
Реакція на введення прикорму. Здравствуйте! Моїй доньці 5 місяців. З 4,5 міс. стала догодовувати її фрукт. пюре і кашею, але в невеликих кількостях. Змінився стілець. Завжди був 2 рази в день, тепер дуже частий, рідкий, майже в усі повзунки. Напувала і смекту і Лінекс,…
Як не поправитися під час вагітності Вагітність - Бажаний і радісний період в житті практично кожної жінки. Безумовно, в ці місяці ми зобов'язані зробити все, щоб виносити здорового і міцного дитинку, а після - успішно представити його світу. Ми віддаємо крихті всі свої сили, увага,…
Які вітаміни приймати під час вагітності Вагітність - Дуже важливий етап у житті кожної жінки. У цей період кожної майбутній мамі необхідно дбати про своє здоров'я, адже від цього залежить і здоров'я її майбутнього малюка. Особливу увагу слід приділити харчуванню. Весь свій раціон слід…
Чи можна займатися сексом під час вагітності Багатьох вагітних жінок і їхніх обранців хвилює питання чи можна займатися сексом під час вагітності? Звичайно, ні одній парі не полювання чекати 9 місяців, поки можна буде виплеснути всю свою пристрасть, показуючи глибокі почуття свого партнера.…
Чим зайнятися в декретній відпустці Дуже часто майбутні мами не знають, чим зайнятися в декретній відпустці. Воно й не дивно, адже часу багато, а ось спектр можливостей, на перший погляд, здається обмеженим. Але це тільки так здається. Якщо прочитати нижченаведену інструкцію, можна…