Як визначити дату пологів?
А ось і я!
Розуміння того, що всередині вас живе ще одне життя - найпрекрасніше почуття на світі! Але от коли ж ви познайомитеся з цим маленьким дивом і обійміть його? Це один з найцікавіших питань, які цікавлять вагітну жінку. Але треба заздалегідь сказати, що визначити з 100% -ою точністю дату пологів практично неможливо. Але ми спробуємо порахувати дату пологів декількома способами і будемо приблизно знати, коли потрібно бути напоготові!
Інструкція
Рівень складності: Нескладно
1 крок
Перший спосіб. До дати першого дня останньої менструації додають сім днів, а від порядкового номера місяця віднімають три. Це і буде приблизна дата пологів. (Приклад: остання менструація почалася 20 березня-до 20 додаємо 7 виходить 27, а від березня віднімаємо 3, виходить грудень. Значить приблизна дата пологів 27 грудня.) Цим способом можна більш точно визначити дату пологів в тому випадку, коли менструальний цикл регулярний, без змін.
2 крок
Другий спосіб. Дату пологів можна порахувати виходячи з дати першого ворушінь плода. Жінки, які завагітніли вперше відчувають перші ворушіння малюка приблизно між 18 і 20 тижнями, а раніше народжували жінки відчувають ворушіння дитини приблизно між 16 і 20 тижнем. Тому, до дати перших рухів плода треба додати відповідно 20-22, або 22-24 неделі.Ето і вийде приблизна дата пологів.
3 крок
Третій спосіб. Якщо ви впевнені на 100% в даті зачаття дитини, то треба знати, що плід дозріває 9 календарних місяців і 9 днів, або 10 місячних місяців по 28 днів, або 40 тижнів, або 280 діб. Тепер рахуйте дату пологів! Але все одно це буде приблизна дата пологів, тому якщо навіть після єдиного статевого акту настала вагітність, запліднення яйцеклітини може відбутися не в той же день, а в перебігу декількох днів.
4 крок
Як би ми не намагалися вирахувати довгоочікувану нами дату, все одно буде так як має бути! І треба розуміти, що бувають і недоношені дітки - семимісячні, а буває і навпаки (на кілька днів Переношені). Тому краще бути заздалегідь готовим до пологів, щоб для вас це не стало несподіванкою. Або у випадку "перенесення" треба звернутися до лікаря і дотримуватися його порад.
Поради та попередження:
- Дані поради не належать до патологій при вагітності. В особливих випадках пологи можуть настати при будь-якому терміні ...
About
Чи можна визначити дату зачаття з точністю до одного дня? Спасибо большое вам за відповідь! Але хотіла б ще уточнити термін 6,5 тижнів узіст ставить з дня останніх місячних, а від зачаття 4-4,5, вагітність бажана якщо тільки не від 5,06 ЛікаЗдрастуйте, Ліка.На жаль, ні лікар, ні ви самі вже не зможете…
Можлива дата зачаття. Здрастуйте, допоможіть визначити дату статевого акту від якого відбулося зачаття. Остання менструація була 25 серпня 2011р, статевий акт був 3,4,6,10,11 вересня. На УЗД від 11 жовтня 2011р поставили термін 4 тижні і 3 дні. Спасибі, ваша відповідь…
Хто є батьком дитини. Добрий день! Мене давно вже цікавить одне питання, справа в тому що я свою дитину народила 26.02.2011г., У мене був статевий акт 15.05.2010 р З однією людиною якого я б не хотіла бачити як батька своєї дитини. Скажіть будь ласка, я вас дуже прошу,…
Дата зачаття дитини за календарем вагітності. скажите якщо я по калькулятору беремености подивилася, що день зачаття у мене 2,05,12. а месясние були 19,04,2012. то як получается що я завагітніла після 2 травня, або перед? адже у мене секс був десь тільки 6,05,2012г. всмисле скажите які статеві…
Який статевий акт привів до вагітності. Вітаю ще раз, на на першому узі 8.07.2010 мені сказали що термін 6-7 тижнів, і поставили дату пологів 25-27 лютого 2011р. Наступні ще 2 узі тугіше дату пологів, можливо 3-5 днів помилялися. Останні місячні були 19,05,2010 г, тільки одне що вони у…
Як визначити дату зачаття. останнього місячного БУЛИ З 7 по 9 грудня. Затримка тиждень. Якого числа могло відбутися зачаття? маргаритаЗдрастуйте, Маргарита!Точна дата зачаття дитини визначається тільки на стадії планування вагітності шляхом відстеження овуляції з…
Як запланувати дату майбутніх пологів. Здравствуйте! Мене звуть Ганна, я хочу народити дитину під знаком Козерога з 24.12.2012 по 29.12.2012. Місячні у мене будуть 4-5 числа коли нам зачинати, і скільки триває овуляція? АннаЗдрастуйте, Анна.На жаль, дату майбутніх пологів запланувати…
Коли народжувати? У мене така проблема, перший день останньої менструації припадає на 16.07.2006г., Але була вона з затримкою на 11 днів (тобто повинні були бути 05.07.2006г.). Раніше затримок не було. На УЗД була три рази, де кожен раз виходить що, вагітність…
Визначення дати овуляції і зачаття. Хтозна день овуляциі, якщо статевий акт відбувся 16 травня. За 3-4 дні до місячних (не регулярною) -? Від якого дня вважати дату пологів? лена«Овуляція» і «зачаття» - це трохи різні речі. Овуляція - (лат. Ovum - яйце) вихід зрілої, здатної до…
Визначення дати передбачуваних пологів. У мене затримка 12 днів, місячні закінчилися 14декабря, тест показав що я вагітна, підкажіть коли мені народжувати. Спасибі за відповідь. Федерова Софія АнатоліївнаПривіт Софія Анатоліївна.Якщо відштовхуватися від того, як визначає час…
Визначення дати пологів У мене перший день останніх місячних були 3 грудня 2006р., Я повинна була вже народити, а по узі 25 вересня повинна народити. Порадьте, що мені робити? Оленка Всупереч сподіванням багатьох майбутніх мам, особливо тих, хто чекає першої дитини,…
Визначення дня зачаття. 3равствуйте! Підкажіть будь ласка, перший день місячних-01.07, цикл 28 днів, статевий акт був: 14.07-перерваний, 15.07 і 18.07-незахищений. В якій з цих днів могло відбутися зачаття? Спасибі! Іванова Т.І.Здравствуйте!Точне визначення дня зачаття…
Визначення терміну вагітності - якому способу вірити. Я не можу зрозуміти. Я вагітна, була на узі 06,07,2012 сказали-термін 5 тижнів. потім 10,08,2012-12 тижнів, дивився гінеколог 7,07,2012-6 тижнів, місячні йшли при вагітності тепер не можуть поставити термін пологів. Кому вірити? І хотілося б знати в…
Визначення ймовірної дати зачаття. Здрастуйте, підкажіть будь ласка, останні місячні були 12.09.2011-16.09. Цикл 31-33 дня. Коли могло відбутися зачаття? НастяЗдрастуйте, Анастасія.Дату майбутніх пологів зазвичай визначають, починаючи відлік з першого дня останньої менструації. Це…
Передбачувана дата пологів. Здравствуйте! А якщо останні місячні були 23.03.12, коли Передбачається ПДР (цикл не регулярний)?Фролович НаташаЗдрастуйте, Наташа!Найбільш простий спосіб визначення передбачуваної дати пологів - з використанням формули Негеле.Саме формула Негеле…
Вичесленной терміну пологів Як дізнатися дату пологів, якщо я знаю дату статевого акту в якому я завагітніла, з підрахунком + - дашаЗдрастуйте Дарина! Дата пологів за датою зачаття визначається досить просто. Як відомо, жіночий організм здатний до зачаття лише в період…