Як утвердитися у вірі християнину?

Зміст

Як утвердитися у вірі християнину?
https://cybportal.ru/forum/free

У цій інструкції ми розглянемо ті нескладні правила, які дозволять людині православної віри утвердитися в ній, не сумніватися. Якщо людина тривалий час живе без Бога, не звертається до нього у своїх молитвах, то віддаляється від нього все далі й далі. Змінюється його стиль поведінки, він все глибше вкорінюється в світі.

Інструкція

Рівень складності: Легко

1 крок

Спробуйте відповісти самі собі на запитання: "У що я вірю?". Ви помітите, що не можна одним словом на це питання відповісти. Тому що віра це не просто визнання існування Бога, але й богоугодне життя. Питання вимагає від нас з вами розкриття Євангельських заповідей, життєвих норм, яких ми, християни, дотримуємося.
Перший крок на шляху утвердження у вірі - прагнення зрозуміти віру більш глибоко. Досягається це через прочитання і аналіз Божественних книг.
Читайте кожен день по одній главі євангелія і по одній главі Діянь Святих Апостолів. Після прочитання шукайте роз'яснення до кожного пункту, тлумачення. Не прагніть за день прочитати всі євангеліє, прагнете якомога глибше зрозуміти суть написаного. Можна, наприклад, прочитати: "Легше верблюдові пройти крізь вушко голки, ніж багатому потрапити в Царство Небесне", звідси розуміння: бути багатим грішно, потрібно всі гроші роздати бідним. А сенс-то, зовсім інший: https://pravmir.ru/razdaj-vse/

2 крок




Наступний крок - це безпосередня розмова з Богом, який дозволяє нам постійно відчувати Його присутність поруч із собою. Ця розмова - молитва. Читайте щодня ранкові молитви і молитви на сон грядущим. Протягом дня бажано повторювати Ісусову молитву і ті псалми, які ви знаєте.
Тут, знову ж, не стільки важлива кількість тих молитов, які ви прочитаєте, а те, наскільки глибоко їх слова досягнутий вашого серця. Наскільки глибоко ви усвідомлюєте Бога.

3 крок

І останнє, звичайно, бажано якомога частіше ходити до церкви і причащатися Святих Дарів.
Знову ж, будьте уважні, як у випадку з багатством: дуже часто ми розуміємо слова Христа не так, як потрібно. Ми розуміємо буквально: "Не судіть і не судимі будете" - якщо ваш партнер у бізнесі вас обманює, його судити за це не варто і аналогічні приклади. Моліться про те, щоб зрозуміти справжній сенс віри.







» » Як утвердитися у вірі християнину?